Nyt i Allesø Fodbold

Bestyrelsesmøde den 15/8-2018

skrevet d. 18-06-2018

Forslag til bestyrelsen, skal afleveres senest den 7/8-2018 til Kim Kaare, for at kunne blive behandlet på mødet.

Læs hele nyheden...

 
 
 

Nyt lysanlæg på vinterbanen

skrevet d. 19-06-2016

Allesø Fodbold har været så heldige, at få tildelt kr. 100.000 af Fionia Fond til hjælp til et nyt lysanlæg på vores vinterbane. Blandt 200 ansøgere var vi blandt de 36 der fik tildelt midler. Klubben fik overrakt checken torsdag den 16/6-16 på Svendborg Rådhus. Sammen med de kr. 150.000 som klubben allerede har fået bevilliget af Odense Kommunes 2:1 pulje her i foråret, kan vi nu sætte projektet igang, så vi er klar til vintermørket. Allesø Fodbold har haft en fin tilgang af ungdomsspillere de seneste år, som også gerne vil træne i den mørke tid. Så det nye lysanlæg vil være til glæde og gavn for både ungdoms-, senior- og fodboldfitness spillere. Stor tak til Fionia Fond for donationen. 
 Fionia Fond

Læs hele nyheden...

 
 

Support kan man ikke få nok af .....

skrevet d. 01-03-2016

VI TAKKER FOR STØTTEN

Allesø Fodbold har netop modtaget kr. 11.022,- i Support-el støtte fra Energi Fyn, men vi kan sagtens bruge flere støtter og du kan være med til at støtte klubben ganske kvit og frit.

Hvis du allerede får din el fra Energi Fyn vil vi bede dig gå ind på: www.supportel.dk

Her indtaster du blot dine oplysninger, samt at du ønsker at støtte Allesø Fodbold.

Det koster dig ingenting, der kommer ingen ekstra regninger og der sker ikke andre ændringer for din normale el-afregning. Til gengæld hjælper du vores lille klub, da Energi Fyn støtter klubben med 2 øre pr. kWh. Dette svare til at en almindelig husstand vil yde et bidrag til klubben på ca. kr 100 pr. år.

Disse indtægter er yderst vigtige for en lille lokal fodboldklub som vores, så vi håber meget på støtte fra Jer i lokalområdet.

 

Læs hele nyheden...